sk 11111Početak nove školske 2019./2020. godine najuzbudljiviji je za naše najmlađe učenike, za koje  je 7. rujna 2019. upriličen svečani doček u našim školama.

Obje naše škole otvorile su svoja vrata da dočekaju prvašiće i njihove roditelje. Središnja Osnovna škola na Mejtašu i područna osnovna škola na Stupu postale su bogatije za četiri nova odjeljenja.  Roditelje i djecu pozdravio je ravnatelj Katoličkog školskog centra „Sveti Josip“  mr. sc. Mario Ćosić i poželio im sretan i uspješan početak osnovnoškolskog obrazovanja.

I ove godine svoje nove prijatelje dočekali su i pozdravili učenici drugih razreda najprije širokim osmijesima, a potom  pjesmom, plesom i recitacijama o učeničkom životu. Nakon svečanosti prijema prvašići i njihovi roditelji zajedno su otišli u razrede kako bi se učenici upoznali sa svojim učiteljicama: Anita Vrcić (I.a), Vedrana Pejčinović (I.b), Marlena Brkić (I.c) i Gordana Trogrlić  (I.d). Ondje su mališane ugodno iznenadili i lijepi darovi,  nove školske torbe s priborom i udžbenicima koje su za njih priredile Općina Centar i Općina Ilidža.

 

skola1

sk3

 

 

sk4

 

 

skola5

 

 

sk6

 

sk7

sk8

 

 

 

 

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Žitomislići – Međugorje – Mostar

U Žitomislićima smo posjetili manastir posvećen Blagovještenju Presvete Bogorodice

Bijambare

Učenici i učenice su zajedno sa svojim nastavnicama i nastavnicima uživali pješačeći uz zelene livade, ali i kroz šumu, jer tako ih je vodio put do njihove destinacije – Velike bijambarske pećine.

Izlet učenika Katoličkog školskog centra „Sv. Josip“ u Jajce

Izlet učenika drugih razreda Opće – realne gimnazije i Srednje medicinske škole započeo je polaskom autobusa ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

ÖSD

 

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Online prijava ⟶

Osnovna škola

 

osnovna.skola@ksc-sarajevo.com

Smjena: 8:00 PM - 13:10

Opća - relna Gimnazija

 

gimnazija@ksc-sarajevo.com

Smjena: 13:30 PM - 19:25

Srednja medicinska škola

 

kscmedic@bih.net.ba

Smjena: 13:30 PM - 19:2