JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

sk 11111Početak nove školske 2019./2020. godine najuzbudljiviji je za naše najmlađe učenike, za koje  je 7. rujna 2019. upriličen svečani doček u našim školama.

Obje naše škole otvorile su svoja vrata da dočekaju prvašiće i njihove roditelje. Središnja Osnovna škola na Mejtašu i područna osnovna škola na Stupu postale su bogatije za četiri nova odjeljenja.  Roditelje i djecu pozdravio je ravnatelj Katoličkog školskog centra „Sveti Josip“  mr. sc. Mario Ćosić i poželio im sretan i uspješan početak osnovnoškolskog obrazovanja.

I ove godine svoje nove prijatelje dočekali su i pozdravili učenici drugih razreda najprije širokim osmijesima, a potom  pjesmom, plesom i recitacijama o učeničkom životu. Nakon svečanosti prijema prvašići i njihovi roditelji zajedno su otišli u razrede kako bi se učenici upoznali sa svojim učiteljicama: Anita Vrcić (I.a), Vedrana Pejčinović (I.b), Marlena Brkić (I.c) i Gordana Trogrlić  (I.d). Ondje su mališane ugodno iznenadili i lijepi darovi,  nove školske torbe s priborom i udžbenicima koje su za njih priredile Općina Centar i Općina Ilidža.

 

skola1

sk3

 

 

sk4

 

 

skola5

 

 

sk6

 

sk7

sk8

 

 

 

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com