bozicniKoncert1

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

thumbnail 1Učenici osmih razreda Katoličkog školskog centra „Sveti Josip“ iz Sarajeva  išli su 19.9.2019. godine sa svojim razrednicima i predmetnim profesorima na terensku nastavu u Kreševo i Fojnicu. Putovanje je započelo u 9.15h, uz dodatne napomene o tijeku i sadržaju terenske nastave te o ponašanju u autobusu i izvan njega.

 

Prvo odredište bilo je Kreševo gdje je vodič  upoznao učenike sa starom stambenom jezgrom ovoga gradića, s kućicama i načinom gradnje iz daleke prošlosti. Potom su učenici posjetili Franjevački samostan gdje su imali prigodno predavanje, uz obilazak samostanskog muzeja i upoznavanje s njegovim značajkama. Doista zanimljiv dio obilaska Kreševa učenicima je predstavljalo predavanje i praktično upoznavanje s najpoznatijim suvenirom Kreševa – potkovanim jajima. Fojnica je bila naredno odredište u kojemu su učenici imali priliku obići crkvu, Franjevački samostan Duha Svetoga i muzej u kojemu se čuva neprocjenjivo povijesno i tradicijsko blago. Terenska nastava završena je posjetom Deževicama gdje su učenici imali priliku opustiti se i družiti se uz sokove i sendviče. U Sarajevo su se vratili bogatiji za jedno cjelodnevno edukacijsko i rekreacijsko iskustvo.

 

 

                                                                                                                Učenici osmih razreda

 

 

thumbnail 2

 

thumbnail 3

 

thumbnail 6

 

thumbnail 10

thumbnail 12

 

thumbnail 14

 

thumbnail 16

 

 

 

 

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com