MGM 80915.2.2020. god. u prostorijama Katoličkog školskog centra članovi novinarske i fotografske sekcije pod vodstvom nastavnica Ivane Mostarac i Mandalene Trgovčević ugostili su djelatnike Medijskog centra Vrhbosanske nadbiskupije pri kojem djeluju Katolički tjednik i portal nedjelja.ba.

 

 Projekt „Škola volonterizma“ nastao je u suradnji MCVN i Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.  Projekt su predstavili Josipa Prskalo i Miroslav Gracić tako što su održali radionicu o pisanju vijesti i nastanku fotografija.

Radionica je započela međusobnim upoznavanjem i popunjavanjem anketa i upitnika, zatim je uslijedila prezentacija Vijest- osnova svega. Učenici su se podijelili u grupe i napisali vijest s elementima o kojima su slušali.

U drugom dijelu,  posvećenom fotografiji Miroslav je učenicima objasnio pravila pri fotografiranju, nakon čega su učenici imali zadatak fotografirati te prokomentirati odabrane fotografije.

Ovo je bilo jedno lijepo i poučno iskustvo za članove novinarske i fotografske sekcije, što će zasigurno olakšati njihov budući rad.

 

MGM 8091

 

MGM 8100

 

MGM 8103

 

MGM 8120

 

MGM 8126

 

MGM 8177

 

 

 

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com