JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

MGM 80915.2.2020. god. u prostorijama Katoličkog školskog centra članovi novinarske i fotografske sekcije pod vodstvom nastavnica Ivane Mostarac i Mandalene Trgovčević ugostili su djelatnike Medijskog centra Vrhbosanske nadbiskupije pri kojem djeluju Katolički tjednik i portal nedjelja.ba.

 

 Projekt „Škola volonterizma“ nastao je u suradnji MCVN i Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.  Projekt su predstavili Josipa Prskalo i Miroslav Gracić tako što su održali radionicu o pisanju vijesti i nastanku fotografija.

Radionica je započela međusobnim upoznavanjem i popunjavanjem anketa i upitnika, zatim je uslijedila prezentacija Vijest- osnova svega. Učenici su se podijelili u grupe i napisali vijest s elementima o kojima su slušali.

U drugom dijelu,  posvećenom fotografiji Miroslav je učenicima objasnio pravila pri fotografiranju, nakon čega su učenici imali zadatak fotografirati te prokomentirati odabrane fotografije.

Ovo je bilo jedno lijepo i poučno iskustvo za članove novinarske i fotografske sekcije, što će zasigurno olakšati njihov budući rad.

 

MGM 8091

 

MGM 8100

 

MGM 8103

 

MGM 8120

 

MGM 8126

 

MGM 8177

 

 

 

 

UPIS U I. RAZRED OSNOVNE ŠKOLE

Zahtjev za upis možete preuzeti klikom na: PRIJAVNI OBRAZAC

OPŠIRNIJE...

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com