6U petak, 14.2.2020. godine, u auditoriju naše škole, Katoličkom školskom centru na Mejtašu, održana je priredba povodom jednog od najljepših i najradosnijih dana u godini - Valentinova. Početak ove manifestacije bio je u 11 sati, a započeo je upravo izvedbom dramske sekcije, koja nam je na humorističan način pokazala različito shvaćanje ljubavi.

 

 Naravno, po završetku igrokaza, na scenu je došla plesna sekcija, s ritmovima Michaela Jacksona i grupe Queen, te podigla cijelu publiku na noge. Uslijedio je nastup naše raspjevane Izzy koja nas je obradovala dirljivom pjesmom "Only love". Još jedna predivna pjevačica, Aja, najmlađa sudionica naše priredbe, pjevala je pjesme "Nek svud ljubav sja" i "Minut srca tvog", u pratnji jedne od plesačica plesne sekcije. "Time of my life", bila je završna pjesma ove priredbe, na koju je plesao naš fantastični plesni trio, Uma, Lana i Andrea. Tijekom ove pjesme na scenu su izašli i svi glumci i glumice, kao i plesačice i pjevačice, te se zajedno pozdravili s veselom publikom. Naši dragi voditelji, Karlo i Andrea, čestitali su svima Valentinovo, te na pozornicu pozvali i sve zaslužne nastavnike i nastavnice koji su realizirali ovu priredbu.
Ovom prilikom, zahvaljujemo se dramskoj sekciji: Eni Smajilhodžić, Anji Bukarić, Filipu Krištiću, Ivani Nikolić, Thomasu Marku Garlandu, Andrei Trnčić, Tari Trifković, Luki Kujundžiji i Karlu Jalovčiću. Zahvaljujemo našoj plesnoj sekciji: Berini Pašić, Bjanki Dilber, Renei Karlović, Petri Švob, Vedrani Tokić, Kaji Topić i Sarah Kurbegović, kao i plesačicama Umi Kalmar, Lani Komšić i Andrei Vujović. Zahvaljujemo se pjevačicama Izzy Irby i Aji Hadžić. Zahvaljujemo se voditeljima Karlu Jalovčiću i Andrei Vujović. Zahvaljujemo likovnoj sekciji: Esmi Kurtagić, Ianu Laliću, Andrei Vujović, Emi Džinović i Lei Vujić-Panić, Sofiji Bandur. Zahvaljujemo tehničkoj podršci, Anamari Pejičić, Lari Catrin Lešić Thomas i Arijanu Stjepanoviću. Na kraju, zahvaljujemo se sestri Ivani, profesoru Gordanu i profesorici Lidiji koji su bili zaslužni za program i dekoriranje scene, te organiziranje same priredbe. Hvala i svoj publici, roditeljima, učenicima, učenicama, nastavnicima i nastavnicama koji su svojim duhom i pljeskom osigurali odlično raspoloženje među izvođačima i izvođačicama.
Ovaj dan bio je poseban zbog svoje divne atmosfere, pune ljubavi i sreće. Vjerujem da je svima vama bio radostan, i toplo se nadam da ste ga proveli sa svojim voljenim osobama.
                                                                                       Andrea Vujović, IX.b

 

 

3

 

1

 

2

 

5

 

6

 

IMG 71fade29faf064dc0a4fcd408536aa88 V

 

IMG 5351f0ba523f97662946a0bd4205f0cb V

 

IMG fe8cd71522a338d0fd8048005fb693c5 V

 

 

 

 

 

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com