1Prigodnom zabavom i interaktivnim sadržajem u utorak, 25. veljače 2020 godine, zajednički smo obilježili još jednu našu proslavu - maskenbal. Zabavi pod maskama prisustvovali su učenici Opće-realne gimnazije i Srednje medicinske škole, koji su pružili toplu dobrodošlicu i učenicima IX. razreda osnovne škole KŠC-a.

 

 Učenici devetih razreda s Mejtaša i Stupa su po prvi put sudjelovali u karnevalskoj zabavi koje  je organiziralo Vijeće učenika Opće-realne gimnazije i Srednje medicinske škole.

Karnevalski sadržaj upotpunilo je natjecanje za najbolju masku, a  učenici su bili u prilici izložiti svoj trud uložen u kreativna remek djela - maske. Prvu nagradu osvojili su učenici I. razreda s najkreativnijim kostimima, no svi koji su se potrudili osmisliti što inovativniji kostim za nas su pobjednici. U veselju i druženju pod maskama, u čemu je sudjelovao i veći broj profesora, proveli smo još jedan maskenbal unaprijed se radujući sljedećoj prigodi za zabavu i druženje. 

Zara Nikšić, I.b

 

1

 

 

2

 

 

3

 

 

5

 

 

4

 

 

 

 

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com