JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

Uz pomoć i savjete s. Nede Kurevije iz produženog boravka područne osnovne škole na Stupu, koja je putem video uradaka predstavila nekoliko kreativnih ideja u izradi uskrsnih pisanica, učenici Opće-realne gimnazije su pokazali svoju kreativnost i maštovitost.

Putem video linka učenica Ema Hinger iz I.b razreda je predstavila običaje izrade uskrsnih pisanica u Varešu, a učenica Matea Žontar iz III. c razreda je prikazala izradu pisanica putem tempera.

Predstavljamo vam prava mala umjetnička djela i zahvaljujemo se učenicama na sudjelovanju, kao i s. Nedi i vjeroučiteljici s. Lidiji Kalfić, koje su svojim animiranjem i podrškom doprinijele stvaranju ovih kreativnih videa.

U danima kada smo odvojeni jedni od drugi, ovo je bila prilika da učenici razmijene svoje kreativne ideje, nauče nešto novo i zajedno sudjeluju u pripremi blagdana Uskrsa.

Ovim putem, svim učenicima katoličke vjeroispovijesti i njihovim obiteljima, želimo sretan i blagoslovljen Uskrs!

 

 

 

 

 

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com