JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

SLIKA 555U petak, 18. rujna, u crkvi Kraljice Svete Krunice na Banjskome brijegu slavljena je sveta misa za djelatnike i djecu KŠC-a „Sveti Josip“. Na misnome slavlju, koje je predvodio ravnatelj Centra vlč. Mario Ćosić, ujedinili su svoje molitve za blagoslov nove školske godine učenici Srednje medicinske škole i Opće-realne gimnazije, Osnovne škole, njihovi nastavnici i ostali djelatnici Centra.

Ravnatelj je tijekom euharistijskoga slavlja sve učenike predao Kristovoj zaštiti i vodstvu Duha Svetoga, moleći za njih milost gorljivosti u vjeri, nadi i ljubavi. Blagoslivljajući ih, molio je i da im Gospodin udijeli milost rasta u mudrosti Božje riječi i ustrajnoga nastojanja oko izgradnje boljega svijeta. Blagoslivljajući njihove nastavnike, zamolio je Gospodina da ih u radu s njihovim učenicima obdari blagošću, strpljivošću i poniznošću, po uzoru na svetoga Josipa, zaštitinika Centra. Potaknuti riječima Svetoga pisma, podržani blagoslovima i molitvama, i djelatnici i učenici primili su  euharistijskoga Krista. Zaziv Duha Svetoga, molitvu za ispunjenje Duhom Svetim,  izmolili su na koncu svetoga misnoga slavlja. Istoga su se dana djelatnici i osnovci naše područne škole na Stupu okupili na slavlju svete mise za blagoslov nove školske godine, a slavljem je predslavio vlč. Sandro Jurešić, koji ih je pozvao da se u odnosu prema drugima i u svem svom djelovanju opredjeljuju za Krista i prepuste vodstvu Duha Svetoga. Na kraju su na poticaj vlč. Sandra izmolili molitvu predanja Isusu.

SLIKA 555

 

 

Stup2

 

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com