RUKEProsinac je mjesec ljubavi, topline, darivanja, lijepih želja i novih odluka. Međunarodni dan solidarnosti obilježava se samo pet dana prije proslave Božića. Učenici Literarno-dramske sekcije sa svojom prof. s. Ivanom Jurišin ovim su povodom priredili prigodne videouratke – podsjetnike na ono što je u životu najbitnije.

 RUKE

Prosinac je mjesec ljubavi, topline, darivanja, lijepih želja i novih odluka. Međunarodni dan solidarnosti obilježava se samo pet dana prije proslave Božića. Učenici Literarno-dramske sekcije sa svojom prof. s. Ivanom Jurišin ovim su povodom priredili prigodne videouratke – podsjetnike na ono što je u životu najbitnije.  

Čovječe, nisi stvoren za industriju i proizvodnju, za konto i potrošnju. Stvoren si da budeš čovječniji. Stvoren si za svjetlo, za radost, da se smiješ i pjevaš, da u ljubavi živiš i da budeš tu za sreću ljudi oko sebe. S rukama da daješ i sa srcem da ljubiš, i to s dvjema rukama, dosta dugima da njima drugog zagrliš.“ Phil Bosmans

 POKRENI SOLIDARNOST

Pokreni solidarnost

Sretni princ slika

Prema djelu Oscara Wileda (dramski videoprikaz Literarno-dramske sekcije)

„Sretni princ“ - topla bajka o prijateljstvu i istinskoj ljubavi

SRETNI PRINC

Sretni princ

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com