333Dana 15. veljače 2021. godine učenici drugih, trećih i četvrtih razreda sekcije Klub fiziotarapeuta, u pratnji s profesoricom Amrom Jusović posjetili su Udruženje osoba oboljelih od cistične fibroze. Cilj posjeta bio je upoznati se s radom samog Udruženja i aktivnostima koje ovo Udruženje pruža svojim korisnicima.

Nakon dobrodošlice, predsjednica Udruženja, gđa Elvira Muhić nam je pojasnila na koji način Udruženje radi, koliko članova ima i s kakvim se sve problemima u liječenju ova skupina bolesnika susreće. Nakon uvodnog dijela, članovi sekcije su imali priliku sudjelovati u respiratornoj fizioterapiji koju je predsjednica Udruženja demonstrirala te skrenula pažnju na značajnu ulogu fizioterapeuta u liječenju ovih bolesnika.

Ovim posjetom svi smo bili oduševljeni i naročito zahvalni našoj profesorici Amri koja se potrudila i omogućila nam dolazak. Smijeha, zabave i dobro provedenog vremena nije nedostajalo.

Irena Krajišnik, IV. b, Srednja medicinska škola, Sarajevo

333

 

 

111

 

222

 

 

received 232460485239883

 

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Katalozi za eksternu maturu.

2019./2020.

HRVATSKI JEZIK

ENGLESKI JEZIK

NJEMAČKI JEZIK

MATEMATIKA

 

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava svih oblika nasilja među učenicima i nad učenicima

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com