Valentina Polić Filipović učenica je devetog razreda KŠC-a na Stupu. Trenirala je plivanje četiri godine. Kako je plivanje iziskivalo dosta vremena, zbog školskih obveza prestala je trenirati. Ubrzo nakon toga počela je ići na turneje svirajući klarinet sa svojim bendom, a ponekad i solo. S njima je dobila veću naklonost publike te su dobili nagradu za zasluženo prvo mjesto.

 Nadamo se da će se njezini snovi ispuniti i da će postati ono što želi.

Gagić Arijan počeo je trenirati plivanje u PK Sharks u Sarajevu sa šest godina, s tim da bi svako ljeto  trenirao i u Zadru u PK Zadar gdje je išao na županijska natjecanja u Biogradu na Moru i Zadru te osvajao brojna odličja. Posljednje dvije godine plivanje je zamijenio  vaterpolom u VK Invictum gdje je nedavno s njima osvojio prvo mjesto u Kantonalnoj ligi. Osim vaterpola aktivno trenira i košarku posljednje tri godine u KK Ilidža. Istovremeno je ljeti trenirao košarku u Zadru u KK Zadar i Zara te se planira i u budućnosti baviti ovim hobijima.

Novinarska sekcija

1

 

2

 

3

 

4

 

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Katalozi za eksternu maturu.

2019./2020.

HRVATSKI JEZIK

ENGLESKI JEZIK

NJEMAČKI JEZIK

MATEMATIKA

 

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava svih oblika nasilja među učenicima i nad učenicima

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com