Tebe, Bože hvalimo,

Gospod naš si samo ti,

Sa svom zemljom častimo

 Tebe, Oče, vječiti.

U srijedu, 9. lipnja 2021. godine slavljena je sveta misa zahvalnica za djelatnike, učenike i prijatelje KŠC-a „Sveti Josip“. Misno slavlje u crkvi Kraljice Svete Krunice na Banjskome brijegu predvodio je ravnatelj Centra vlč. mr. Mario Ćosić, a misno slavlje u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na Stupu predvodio je odgajatelj u Internatu, vlč. Sandro Jurešić. Nadahnuti današnjim svetopisamskim tekstovima potaknuli su učenike i djelatnike da naša slova ne ostanu mrtva nego da dopustimo da ih Duh Sveti oživi i nadahne. U molitvi vjernika svoje molitve  i zahvale za blagoslov ujedinili su učenici Srednje medicinske škole, Opće-realne gimnazije i Osnovne škole te djelatnici ovih škola. Misa zahvalnica završena je molitvom i zahvalom Bogu.

kkkkk

sssss

ttttt

ggggg

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Katalozi za eksternu maturu.

2019./2020.

HRVATSKI JEZIK

ENGLESKI JEZIK

NJEMAČKI JEZIK

MATEMATIKA

 

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava svih oblika nasilja među učenicima i nad učenicima

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com