U auditoriju našega Centra u srijedu, 9. lipnja, upriličena je svečana priredba za učenike završnih razreda Osnovne škole. Program priredbe, koju su organizirale s. Ivana Jurišin i pedagoginja Željka Kramar,  pratili su maturanti i njihovi razrednici, u nazočnosti direktorica Osnovne škole i ravnatelja.

 Program su vodili Tara Trifković i Karlo Jalovičić, koji se nije držao zadanoga teksta, nego je svojom spontanošću i duhovitošću nasmijavao svoje vršnjake. Svojim je plesnim koreografijama naša talentirana učenica Asja Talić učinila da program bude umjetnički doživljaj. Ove lijepe zajedničke trenutke do svečanosti uzdigle su svojim  lijepim glasovima naše učenice Nikolina Vujnić i Ana Trlin, a naša se prof. glazbe Ana Andrle-Imamović potrudila da nam naše raspjevane učenice izražajno prenesu emocije i poruke popularnih pjesama i melodija. Prof. likovnoga odgoja Ivana Mijić Čavlović ostvarila je da  ljepotu pjesme i plesa upotpuni ljepota ružama uljepšane pozornice. A za to da sve tehnički dobro funkcionira, zaslužan je naš maturant Luka Kujundžija. Učenici su se u svojim govorima sa zahvalnošću obratili upravi škole, razrednicima, nastavnicima i svim djelatnicima. Na kraju je ovog radosnog i svečanog događaja ravnatelj vlč. Mario Ćosić čestitao i uručio zasluženu nagradu i priznanje učeniku generacije Filipu Krištiću, koji je potom zahvalio ravnatelju, školi i svojoj obitelji na pruženoj podršci. Ravnatelj je čestitao maturantima na uspješnom završetku osnovne škole i poručio kako se još jednom tijekom priredbe osvjedočio da je Bog svakoga čovjeka obdario nekim darom, nečim što ga čini posebnim i osobitim. Među ovim darovima svima je udijelio dar dobrote kao najvažniji od svih darova. Zaželio je maturantima da u svom životu prvenstveno njeguju dar dobrote jer će razvojem ovoga dara doprinijeti svojoj i sreći drugih ljudi. Vrhunac ove radosne svečanosti bila je dodjela diploma. Čestitamo našim maturantima!

 IMG 9af401a73cbdcb33ad58e6b071c4787e V

IMG 81edead0845aeef3595e5f14674b97b9 V

Ana2

 

Asja

Asja2

Asja okvir

Asja Talić

govori

Nikolina

Nikolina i Asja

 

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Katalozi za eksternu maturu.

2019./2020.

HRVATSKI JEZIK

ENGLESKI JEZIK

NJEMAČKI JEZIK

MATEMATIKA

 

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava svih oblika nasilja među učenicima i nad učenicima

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com