Dana 1. lipnja 2021. godine učenici drugih i trećih razreda sekcije Klub fizioterapeuta, u pratnji s profesoricom Amrom Jusović posjetili su Centar za slijepu i slabovidnu djecu i omladinu (osnovnu i srednju školu).

 Cilj posjeta bio je upoznati se s obrazovnim procesom učenika koji pohađaju Medicinsku školu – smjer Fizioterapeutski tehničar te podijeliti međugeneracijska iskustva.

Toplu dobrodošlicu članovima sekcije poželjela je profesorica Armina Hodžić, koja je učenicima pokazala prostorije gdje se izvodi praktična nastava, knjižnicu škole u kojoj se nalaze knjige pisane na Brajevom pismu i tiskaru u okviru koje se tiskaju knjige na Brajevom pismu za potrebe redovne nastave.

Nakon obilaska škole, članovi sekcije imali su priliku sudjelovati u različitim sportskim aktivnostima za slijepe i slabovidne učenike na satu tjelesnog odgoja. Posjet je završen u prelijepom dvorištu škole u ugodnom društvu.

MicrosoftTeams image 1

MicrosoftTeams image 5

MicrosoftTeams image 6

MicrosoftTeams image 7

 

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Katalozi za eksternu maturu.

2019./2020.

HRVATSKI JEZIK

ENGLESKI JEZIK

NJEMAČKI JEZIK

MATEMATIKA

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com