Novim izazovima, znanjima i radostima naša osnovna škola na Mejtašu otvorila je svoja vrata novoj generaciji prvašića 7. rujna 2021. godine.

 Upriličen je svečani doček, kojeg je vodila naša pedagoginja Snježana Toskić, za dva odjeljenja prvašića i njihove roditelje u nešto drugačijem ozračju, zbog trenutne epidemiološke situacije. Roditelje i djecu pozdravio je ravnatelj Katoličkog školskog centra “Sveti Josip” mr. sc. Mario Ćosić te im poželio sretan i uspješan početak osnovnoškolskog obrazovanja.

            Pjesma, poruka dobrodošlice i osmijeh nije nedostajao, posebno od učenika drugih razreda koji su prvašiće iznenadili priredbom.Trajalo je kratko, ali slatko.

Nakon svečanog prijema prvašići su imali priliku upoznati svoje učiteljice, (I.a) Terezija Badrov i (I.b) Sendi Ćosić koje su ih s osmijehom i lijepom riječju dočekale.

Svim prvašićima želimo sretnu i uspješnu ovu školsku godinu!

1

 

2

 

 

3

 

4

 

 

5

6

7

 

 

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Katalozi za eksternu maturu.

2019./2020.

HRVATSKI JEZIK

ENGLESKI JEZIK

NJEMAČKI JEZIK

MATEMATIKA

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com