Povodom 1. listopada – Međunarodnog dana starijih osoba, učenici prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda sekcije Klub fizioterapeuta, u pratnji s profesoricom Amrom Jusović posjetili su Centar za zdravo starenje Novo Sarajevo.

 Cilj posjeta bio je međugeneracijsko druženje korisnika Centra i članova sekcije Klub fizioterapeuta. Nakon tople dobrodošlice, koordinatorica Centra nas je upoznala kako Centar radi, koliko članova broji i koje su sve aktivnosti dostupne njihovim članovima.

Nakon uvodnog dijela, članovi sekcije su imali priliku sudjelovati u preventivno-korektivnoj gimnastici s osobama treće životne dobi koju je predvodio fizioterapeut Deniel na terasi Centra, naglašavajući  značajnu ulogu fizioterapeuta u rehabilitaciji osoba treće životne dobi. Po završetku vježbanja, druženje je nastavljeno unutar Centra, gdje su se članovi sekcije osvježili zdravim napitcima koje su napravili, a zatim posjetili prostorije u kojima se provode različite aktivnosti.

Posjet je završen uz smijeh i lijepu priču korisnika Centra i članova sekcije.

1

1 1

3

4

5

 

6

 

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Katalozi za eksternu maturu.

2019./2020.

HRVATSKI JEZIK

ENGLESKI JEZIK

NJEMAČKI JEZIK

MATEMATIKA

 

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava svih oblika nasilja među učenicima i nad učenicima

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com