BIHAMK naslovnaPo prvi put su u našoj školi gosti bili predstavnici BIHAMK-a (Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba) koji su održali izuzetno zanimljivo i jako poučno predavanje našim najmlađim učenicima.

 

Dana 12. studenog 2021. godine održano je predavanje „Sigurnost prvašića u prometu“ za učenike prvih razreda i učenike koji pohađaju Prometnu sekciju. Predavanje su održali predstavnici BIHAMK-a (Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba) koji su prvi puta bili naši gosti u školi. Prezentacija i predavanje su bili izuzetno zanimljivi i jako poučni najmlađim učenicima naše škole.

Frame 9
Frame 11

Učenici su dobili reflektirajuće naljepnice za svoje školske ruksake, kao i svjetleće narukvice, privjeske i malenu slikovnicu o prometu. Informacije koje su dobili od predavača koristit će im za buduće sigurno sudjelovanje u prometu.

Zahvaljujemo na poučnom predavanju našim gostima iz BIHAMK-a i radujemo se uspješnoj budućoj suradnji. Frame 10

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Katalozi za eksternu maturu.

2019./2020.

HRVATSKI JEZIK

ENGLESKI JEZIK

NJEMAČKI JEZIK

MATEMATIKA

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava svih oblika nasilja među učenicima i nad učenicima

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com